fredag 25 februari 2011

Porn, some candy and I'm good!

Nu sitter vi här... igen.... i snön.

Jag gillar is och kyla, jag gillar snö, det har jag alltid gjort. Jag gillar känslan av att saker blir lite jobbigare och att man pressar sina egna gränser på grund av det... men nu får det räcka. Det har varit vitt, grått, blått och iskallt för länge nu. Jag är en nordbo, jag tänker inte förneka att nån eller några av mina förfäder var ena rejäla vikingar (med tanke på ryss-gener, högsta antagligen) men jag vill inte leva i en tundra längre.

Hursomhaver, hur går det för er alla där ute i livet? Själv har jag det fint, har just flyttat in i nya lyan och anpassar oss ganska bra efter det (hon efter mig, jag efter henne, kompromisser helt enkelt) och jag vill påstå att jag har det riktgit mys.

Det enda som harmar lite i sidan om revbenen är det att jag inte har en scanner i närheten. Det betyder att jag inte kan teckna och lägga upp'et på DeviantArt eller varannanstans man nu kan lägga upp schitt. Har nämligen fått nya idéer men att baar teckna dom sådär känns lite 'meh..' just av föregående orsak. Men den som köper han skaffar så, kanske hittar nåt billigt skräp nånstans..

Idéer: Det ligger ett antal idéer i huvet just nu. En ska ha med vikingar att göra, en med troll, en med musik och den sista är en som jag vurmat för i jag vet inte hur länge : Den där infernaliska serien som jag började tappert på men fastnade i. Den har story, den har karaktärer, den har story's till karaktärerna och den har en stroy med karaktär (snyggt eh?) Sen ska jag kanske arbeta med en kompis och ha lite måleri på G. Tanken var; tre teman, tre dukar (valfri storlek) och tre bilder. Sen målar vi var för sig och ser vad vi gjorde fel! Nej men vi ska se hur vi tänker olika, s.a.s. (så att säga, jepp, man kan förkorta allt nuförti'n)

Meeen nu närmast är det en fin liten viking-bjudning ute i saltvik på lördag, femtioårskalas för två och de fyller 25. Do the math!, som Atari Jaguars slogan var. Kommer bli fint det!

Så vi säger så!

Ha're!

1 kommentar:

viagra for sale sa...

hey buddy,this is one of the best posts that I�ve ever seen; you may include some more ideas in the same theme. I�m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post.