söndag 1 maj 2011

Allt är gott och jag är hungrig...

Påskrock!!

Ja, jag har inte uppdaterat särskilt mycket på grund av ren lathet men jag står frö det iaf!

Senaste helgen var hysterisk. Band-rep, lokaliserings problem, asiga Island In The Sun arslen, trötthet på kaffe och kaffe på trötthet... allt detta ledde till två dagars gig och en satans massa te.

Lördag spelade Permafrost på PubBastun med Skeptic, Josef and the Bolsjeviks och Paranoid Park. Det var nog ett riktigt jävligt lyckat gig. Publiken härjade, moshpittande hade svårt att se sitt slut och man ville inte riktigt kliva av scenen... men man måste, då kommunistpunkare skulle på scenen. Dock fick man rocka loss, vilket är gillat.

Söndagen hade vi ännu ett gig. Smått frustrerande var dock att alla bandmedlemmar hade lämnat nåt i Bastuns lokaler och en halvtimme före gigget så hade ingen hört av sig till den enda med nycklar... Frustration! Men allt löste sig dock tio minuter före gigget. Sedan löste allt sig som smort. Vi rockade, fick publiken med oss och satan vad folk kan röja bara de får tillåtelse!

Det var en fin helg, allt som allt. Rocken flödade som blod i våra ådror och metalen var fin som svartkrut! Hoppas man kan göra nåt liknande i framtiden och då ska det vara lika hård rock som det var denna gång!

Det var en ifyllnad av det som händer musikmässigt i denna sångares liv.

Let rock live and the roll rule!

2 kommentarer:

e v e l y n sa...

Nice one!

Hörddö, det borde ordnas mer shit för åländska band tycker jag. Liiite mer uppmärksamhet måste väl den här delen av kulturen få tycker jag!

Ni var jäähävligt bra på påskrocken! Fortsätt så! :)

Dan F Westin sa...

Detsamma! Ni rockade hårt!